قیمت ناودانی

یکی از متریال‌هایی که در ساخت و سازهای فولادی مورد استفاده قرار می‌گیرد، ناودانی است. در بسیاری از بناها، برای ساخت خرپا از ناودانی به شکل‌ها و کیفیت‌های متفاوت استفاده می‌کنند. به دلیل اینکه این محصول را می‌توانید در انواع مختلفی خریداری کنید، نمی‌توان قیمت واحدی را برای آن در نظر گرفت. شما باید با توجه به نوع ساخت و سازی که در نظر دارید، نوع ناودانی را مشخص، سپس قیمت ناودانی مورد نظر را جویا شوید.

عوامل موثر در قیمت ناودانی

 

 

در تعیین قیمت ناودانی عوامل مختلفی نقش دارند:

  • شکل ظاهری: معمولاً ناودانی‌ها از نظر ظاهری مشبک یا ساده هستند. نوع مشبک دارای سوراخ‌هایی است که این امکان را فراهم می‌کند تا بتوانید ناودانی را به قطعه دیگر با پیچ و مهره محکم کنید. معمولا کاربرد ناودانی‌های مشبک بیشتر در قفسه سازی است. ناودانی‌های ساده نیز که کاربرد بسیار گسترده‌ای دارند در ابعاد مختلف قابل تهیه هستند. ناودانی‌های ساده معمولا در سایزهای ۸، ۱۰، ۱۲، ۱۴ و ۱۶ قابل خریداری هستند. همچنین می‌توانید آنها را با توجه به کاربردی که در نظر گرفته‌‌اید، در قطرهای مختلف خریداری کنید. معمولا قطر آنها بین ۳۰ تا ۴۰۰ میلیمتر می‌تواند متغیر باشد، که با توجه به نوع صنعتی و ساختمانی آن، می‌توانید ضخامت‌های مورد نظر را انتخاب کنید.
  • وزن: عامل دیگری که در افزایش یا کاهش قیمت نهایی ناودانی تاثیر می‌گذارد، وزن آن است. معمولا ناودانی‌های سبک برای کارهای سبک و ناودان‌های سنگین برای ساخت و سازهای صنعتی مورد استفاده قرار می‌گیرند. در برخی از پروژه‌ها برای بالا بردن استحکام و ایمنی باید از ناودانی با ضخامت بالا استفاده شود.
  • جنس: معمولا ناودانی‌ها از جنس آلومینیوم، گالوانیزه یا استیل ساخته می‌شود که شما باید متناسب با شرایط ساختمان، شرایط محیطی و رعایت استانداردها، ناودانی مورد نظر را خریداری کنید.
  • ابعاد: نکته ایی که برای تعیین قیمت آخر ناودانی می‌توان در نظر گرفت، ابعاد ناودانی است که با توجه به فعالیتی که انجام می‌دهید، می‌تواند ابعاد ناودانی‌ها تغییر پیدا کند. با افزایش یا کاهش ابعاد ناودانی، وزن آن نیز افزایش یا کاهش پیدا می‌کند که این موضوع با افزایش یا کاهش قیمت ارتباط مستقیم دارد. معمولا طول ناودانی‌ها 12 متر در نظر گرفته می‌شود و شما می‌توانید با توجه به کاربردی که در نظر گرفته‌اید، آن را کوتاه‌تر سفارش دهید.
  • روش تولید: فرایند تولید ناودانی نیز می‌تواند در تعین قیمت ناودانی موثر باشد. معمولا ناودانی‌ها را به دو روش پرسی و فابریک تولید می‌کنند که هر یک از این موارد، فرایند مخصوص به خود را دارند. در روش پرسی، ورق‌های فلزی توسط دستگاه خم شده، برش داده می‌شود و به شکل ناودانی درمی‌آید. اما در روش فابریک از ابتدا، شمش‌های فولادی وارد کور می‌شوند، ذوب می‌شوند و به صورت ناودانی از خط تولید خارج می‌شوند و دیگر نیازی به برشکاری نخواهند داشت.

آشنایی با ناودانی UPE و UPN و UNP

ناودانی‌هایی که بر اساس UPE هستند، دارای بال‌های صاف و موازی هستند، اما ناودانی‌هایی UPN معمولاً به صورت مخروطی ساخته می‌شوند. معمولا ناودانی‌هایی که از نظر وزن بسیار سنگین هستند، آنها را به نام ناودانی UNP می‌شناسند که بیشتر برای پروژه‌های صنعتی کاربرد دارند.

ویژگی‌های ناودانی

از ویژگی‌های ناودانی می‌توان به مقاومت بالا در برابر ضربه، اشغال کردن فضای کمتر و مقاوم بودن در برابر تنش‌های فولادی اشاره کرد. همچنین به دلیل اینکه این محصول باعث کاهش وزن کلی ساختمان می‌شود و سرعت نصب آن نیز نسبت متریال‌های دیگر بالاتر است، قیمت ناودانی ممکن است بیشتر باشد. به هنگام خرید ناودانی توجه داشته باشید که دارای استاندارد فرانسه NFA ۴۵-۲۵۵ و استاندارد DIN EN ISO ۱۲۹۴۴-۳ باشد.

کاربرد ناودانی

کاربرد ناودانی

از کاربردهای گسترده ناودانی می‌توان به استفاده به عنوان چارچوب درب و پنجره‌های آهنی اشاره کرد. همچنین این متریال برای گاردریل در این خیابان‌ها، ماشین آلات سنگین و تجهیزات صنعتی نیز مورد استفاده قرار می‌گیرد. همچنین می‌توان از آن به عنوان یک مهاربند برای دیوار، به عنوان خرپا، بادبند و یا حتی به عنوان ستون در ساختمان‌ها استفاده کرد.

کارخانه‌های بسیاری در ایران اقدام به تولید ناودانی کرده‌اند. شما می‌توانید محصول مورد نظر خود را از کارخانه ناودانی شکفته مشهد، ناودانی ناب تبریز، ناودانی نورد یاران زنجان، ناودانی فایکو، مجتمع فولاد البزر غرب، صنایع فولاد کوهپایه یا شرکت صبا فولاد منظومه تهیه کنید. قیمت ناودانی هر یک از این کارخانه‌ها با توجه به کیفیت محصول متفاوت خواهد بود. البته خرید ناودانی به طور مستقیم از کارخانه نیز کمی سخت و مشکل است. بنابراین می‌توانید از مراکزی که این محصولات را خریداری و به فروش می‌رسانند، همچون مجموعه آهن بورس، با قیمت درب کارخانه آنها را خریداری کنید.

استعلام قیمت لحظه‌ای ناودانی

قیمت لحظه‌ای ناودانی

با نوسانات بازار ارز، قیمت ناودانی نیز دچار نوسان شده، کاهش یا افزایش پیدا می‌کند. این امکان وجود دارد که ماده اولیه ساخت ناودانی تحت تاثیرات بازار ارز قرار گیرد و محصول نهایی با افزایش قیمت روبه رو شود. از آنجایی که تولید ناودانی با مصرف انرژی همراه است، کاهش و افزایش قیمت انرژی نیز می‌تواند بر قیمت نهایی ناودانی تاثیر مستقیم داشته باشد.

از این رو باید به طور لحظه‌ای از قیمت‌های ناودانی مطلع شوید. یکی از ساده‌ترین و سریع‌ترین راه‌ها برای اطلاع از قیمت‌های ناودانی و بررسی قیمت‌ها، از طریق آنلاین است. با بررسی قیمت، به طور آنلاین می‌توانید در لحظه خرید خود را انجام دهید. قطعاً افرادی که انبوه سازی انجام می‌دهند و باید ناودانی را در تناژ بالا خریداری کنند، کاهش و افزایش نامحسوس قیمت‌ها نیز تا حدود زیادی می‌توانند هزینه‌های آنها را کاهش یا افزایش دهند.

سخن پایانی

یکی از مجموعه‌های معتبر که اقدام به فروش انواع آهن آلات، از جمله ناودانی کرده است، آهن بورس است. این مجموعه با سال‌ها سابقه فعالیت و ارائه محصولات با کیفیت، توانسته رضایت مشتریان را جلب کند. همچنین آهن بورس برای راحتی مشتریان خود قیمت‌ ناودانی را به صورت لحظه‌ای و به روز، به صورت ایمیل برای مشتریان خود ارسال می‌کند. همچنین شما می‌توانید با برقراری ارتباط گرفتن با مشاورین این مجموعه، از مشاوره‌های مفید استفاده کنید. در واقع مشاورین، شما را به درستی راهنمایی می‌کنند تا یک خرید مقرون به صرفه را انجام دهید.

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگو شرکت کنید؟
نظری بدهید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.